28/2-2011

hihi, det var inte igår jag updaterade senast ;) men jag leeever! Jag fyller faktist 16 år idag <3
fått massa fint (:

DEt går jätte bra för Danido. Han har fått ett år nu och han har mognat och fått den tid han behöver. annika som har honom ska tävla dressyr hela våren. Jätte kul verkligen så vi ska nog inte sälja honom trots allt haha!

Jag ska evt åka till USA på ett high school year till hösten, spännande! Och då kommer jag antagligen bo på en hästgård. Så därför så ska jag faktist börja ta rid lektioner så jag håller igång mina kunskaper genom att börja rida 1 gång i veckan. Då kommer jag rida på Danido <3

Dock rider jag inte så seriöst, kanske blir någon tävling i bland om jag hinner/har lust. Annars kommer annika fortsätta träna/tävla honom men jag äger fortfarande. ganska smidigt va ? :D


http://www.youtube.com/watch?v=Hb3fRrJaxLA
saaaaknar <3

TILL REBECCA

till dig som har fantomen, jag har skickat ett mail men det verkar inte ha kommit fram så jag skriver det här så hoppas jag att du ser det :)

hej! DEt är Emma Jonasson, såg kommentaren på bloggen men svarar på mail :)
Vad roligt att höra av er!

Fantomen är en riktig kanon ponny, jag hade honom ca 2 år :) Innan mig hade han mest gått ridskola och en nybörjade har haft honom. När jag fick honom började jag tävla lite och det gick bra. Jag tävlade felfritt upp till LA (100 cm)  och det var på väldigt kort tid så om du vill börja tävla lite senare finns det mkt kapecitet i honom!

Finns det bilde på honom som ni kan skicka ? skulle vara roligt att se lite bilder, gärna filmer på honom :)

Hur gammal är du ? :)

Mvh Emma

RSS 2.0