julklappar!

jag äälskar julen! har inte önskat mig ngt så förväntade mig inget heller :) Fick en EU-BIL!!! Eller aa, det är min systers men hon är ju året yngre än mig så hon får inte köra för än tidigast 25:ejuli! Så den är min till dess! dock kommer den inte för än om ett par veckor :( Fick se en bild på den,alltid ngt? haha, jätte fin <3 Fick Pandora berlocker, pengar, böcker, 4 filmer och massa annat (L)

God Jul!

Min morgon började bra, fick ett jetset klocka! jätte snygg (:


Hoppas alla får en god jul, kanske att jag skriver mer i kväll!

23 december

Julafton i morron, helt sjukt! Julstädat i dag och i eftermiddag ska jag baka julgodis. Vi ska ha julen hemma så det är mkt som måste göras! Köpte julklappar igår med haha. Idag kommer farfar, för han kommer fira jul på annat håll iår så vi får julklappar idag ist (: Önskar mig ingenting typ, eller aa, en EU-bil, jetset klocka och ett par nya Uggs ;) Annars ingenting mer, sålt göteborghorseshow biljetterna med btw, är ju i fjällen den helgen! Hade nog ändå inte gått ...

Längtar sjukt mkt till nyår! inge aning om vad jag ska göra men känner på mig att det kommer bli gaaalet :D Känner dock lite panik att jag inte har någon nyårs outfit men på mellandagsrean hittar jag säkert ngt (: Något tips annars var man kan hitta en snygg outfit ??

Ikväll ska jag till mina kusiner för min moster fyller år (: Ska fortsätta städa nu, skjut mig någon? haha

jullov

sorry för en dålig update! Har inte haft något roligt berätta :P Idag var det skolavslutning, äntligen! ska bli sjukt skönt med lov nu. Fick även ut våra betyg med, ganska besviken men det var bättre än förra året så alltid ngt ;) Fick även reda på att vi ska få våran 8:e no lärare! Vi har haft ny no/matte lärare varje termin. Ganska kasst nu när det är sista terminen.  Sen nästa år är det äntligen dags för gymnasiet =D längtar jätte mkt när man kan välja gå det man själv vill (: För mig blir det nog natur (som alla smarta går hihi) ;D

Ikväll skulle jag solat men pappa är sjuk så han kan inte skjutsa mig :( Så hänger med mamma till halmstad och köper lite julklappar ;D HAr redan köpt det mesta tror jag men skadar ju aldrig med en extra shopping tur ^^


haha

Söndag

Var hos nathalie igår som sagt, gaaalet roooligt! Här kommer lite bilder (:

nellie, jaaag, nathalie





jaaag (: Här ser ni min hårfärg lite bättre också ;)
Finns massor med bilder på fb, @Emma Jonasson

Lördag

Lördag idag =D Yes, fest i kväll hos Nathalie!
Har precis köpt 4 getter som man kan skänka till fattiga kvinnor i afrika, gjorde det på Action Aid (: haha, inte alla som e så duktiga ;)
Har lite ångest över mitt hår, det är för mörkt :S Men det funkar :S
Har inte mkt att skriva men uppdaterar mer i morron (:

Fredag



slingat/klippt håret :)
shoppat massa julklappar med :D

Fredag



slingat/klippt håret :)
shoppat massa julklappar med :D

Torsdag

ush mår inte alls bättre idag :( vääärldens snuva nu med! blää. Ska slinga/klippa håret i morron och julhandla men få se hur det blir med det :/ eller fixa håret måste jag göra för det finns inga tider hos den frisören jag går hos innan jul.
Lyssnar på denna låten nu :)



Börjar få lite panik, på lördag ska jag träffa *** och ska till Nathalie :D  och då är det ju lagomt trevligt om jag knappt kan prata å bara hostar :/
Ska kolla gossip girl nu, pussar!


hahahha

DEt är sååå min humor:


hahha :D

Onsdag

mår skiiiittt :( måste bara blir frisk inför lördag :O åh nathalie är inte här så vi kan ta "dagens bild" så jag får ta en själv hahhaha xD bara 9 dagar kvar till julafton :O helt sjukt! önskar mig typ ingenting, en Eu-bil hade inte varit fel men dem är ju inte billiga precis ;) Ett par nya uggs hade inte varit fel heller. Ingen anning om vad jag vill ha annars :(
Nu ska jag sova mig friiisk
kiss and hugs / Emma


Måndag


så här jag mig nu :( :(


Hjälp mamma med en häst på sjukhuset :) Ikväll e det ung&bortskämmd! :D

2 små negrar


hihih så här såg vi ut på maskerden XD

chilll, chill, chill

Chill fest hos mig ikväll med de bästa :D

// Nathalie & Emma the best of best :D

fredag

Freedag nu igen :D känns som det är helg hela tiden (Y)
Har varit mkt i skolan, 2 prov idag + so inlämning +bokrecension och massa små saker =) Alla betygen är satta nu, jag hoppas jag har höjt mig ! :D

Sitter och dricker cappuccino med toblerone smak, sjukt gott :D
I morron är det julbak (: kanske feeest sen (Y)

ska bli bättre på att blogga, nån gång....

Onsdag

Det var jätteroligt igår på Kattegatt! Sandra och Linnéa visade oss runt, mkt trevligt ;) Tror jag vet vad jag ska söka nu ifa, men det håller jag för mig själv tills sista ansöknings dagen (Y) Sov över hos nathalie igår tills idag och idag hade vi utklädnad i skolan och vi var Barack Obama ( hela klassen var det). Jätte rooligt, och NATHALIE när du ser detta så lägg upp bilden på oss! ;)

Har inte mkt att säg mer än jag är grymt sugen på att ta fina vinterbilder i snön :D

Natalie är bäst :D

hejsan hoppsan :)
Idag är jag med bästa söta och snällaste NATHALIE! hon ska sova över så ska vå åka på en heldag till Kattegatt imorron. Ska bli super kul snälla sandra ska vi oss runt så ingen skola för oss imon :D Nu ska vi kolla gossip girl, göra ansikts mask, måla naglarna, göra mat och mysa framför ung och bortskämd:))
chacha // Emma

Andra advent

jag måste bli bättre på att blogga på helgerna! Suger ju xD varit med Nathalie <3 Vi flummade som vanligt, lite flum bilder hääär:

data kamera (y)

Nu ska jag kolla gossip girl :D

fråga



svar: Jag ska ta ett uppehåll men ska börja rida senare om några år eller så. Finns inget roligare än rida såå :) Men säljer alla mina saker för när jag börjar igen så är säkert mina grejer omoderna och har inget värde så då passar jag på att sälja medans det finns efterfrågan av mina saker =)

mer tillsalu

http://www.hastnet.se/begmarknad/sok/annons.php?aid=262175&kid=7
NYTT SWAROVSKIPANNBAND!!
http://www.hastnet.se/begmarknad/sok/annons.php?aid=257117&kid=
mina veredus carbon gel!

I morron kommer mina RG schabrak och Danidos veredus benskydd :P

Tillsalu!

säljer mitt fina tävlings set :(

http://www.hastnet.se/begmarknad/sok/annons.php?aid=262155&kid=7
och, min hjälm som jag knappt använt :(  ush vad gör jag....

http://www.hastnet.se/begmarknad/sok/annons.php?aid=262156&kid=7

Torsdag

hhahaha, alla älskar vi min kamera (Y)



faaaail!



BTW bestämt mig för att sälja alla  mina saker, rg schabrak, anna scarpti, ayr8, JW, kingsland, pikeur, MASSOR!!!!

Quintess

Är verkligen glad jag har hittat Bella till Tess! hon la upp en film från när hon provred tessan, måste bara lägga ut den med, visst passar de bra ihop? Är verkligen glad bella köpte tess :)

haha


visst är vi snygga? haha, vad vore skolan utan dig ? <3

RSS 2.0