Malta



Har ar utsikten fran rummet!

en till hast


lennea, JAG, nathalie, thea, sabina och frida innan discot, disco ar det 2 ggr i veckan och da ar vi flera hundra elever som ar pa prakresa sa man har traffat enb del dar  fran andra lander :P

moa och italenare =D
HAr nastan inga bilder pa andra fran disco , men nathalie har sa nar jag kommer hem sa kommer det massor med bilder!

jusdet, vi va pa petetes pool igar med, det var en strand med klippor som man kunde hoppa i fran til vattnet, jattekul =D

hopp!
det ar ca 4-5 meter.

manga elver fran bion
 nu ska jag ga och ringa mamsen, saknar alla jattejatte mkt!!!



MALTA

Har varit pa Malta 1 vecka, har 2 veckor kvar. Allt ar jattebra, alskar malta (L). Vi bor en av Maltas finaste hotel, vi badar , solar shoppar och massa mer :D Traffat massa ny kompisar! Iforgar sa va vi pa marknad och i for ngra dagarsen sa var vi i sliema och shoppade.Skickat lite vykort i dag med. Igar var vi i Valletta och sag pa Bio, har faktist aldrig varit pa bio utomlands forut. Bion var jatte bra :)
F
Har ar Thea, Frida och Sabina <3
r
Har ar basta ledaren Ramtin :)


Sanna har hastar finns overallt!
Pa fredag ska jag traffa en hast vi solade till Malta for ett tagsen, Manifi Pointer sa det ska bli spannande :D
Har over 200 inlagg pa bloglivin jag maste lasa, pallar inte xD


Malta, shopping

Det har har jag kopt hitills, allt valdigt billigt!







detta super gulliga skarpet kopte jag till min kusin som alskar svampbob =D

Ocksa har jag kopt presnter till familjen som jag inte kan visa har. Och lite smycken och en planbok :P



Måndag

Idag har det var mkt jobb hemma, mockat ut skjul och målat om de :) Så nu blir det fint!  I morron natt åker jag till Malta 3 veckor, TAGGA :D
Ska  hoppträna X-mas en sista gång i morron innan resan =)
Kommer försöka blogga där, om det finns internet cafe ;)

svar på frågorna :




Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

Aldrig läst den.

Hur höga är dina hästar och vilken är vilken??:D

Danido är ca 163 cm och X-mas 139,6.

Kan inte du lägga ut lite bilder från när du rider hemma och inte från tävlingar:D

Jo, men ingen hinner fotta mig här hemma :(

Hur långt innom hästsporten vill du komma??:)

Till toppen ;)

  1. hur högt har du hoppat?

    160cm
    2.Vad har du för mål med hästarna?=)

    msvA med X-mas iår och sen få vi väll se med Danido :P
    3. Vad är ditt favorit märke ?

    På kläder kingsland eller JW, på läder dyon ;D

    4. hur många klasser brukar du hoppa på ett meeting ?

    1 klass per dag, eller om jag bara tävlar 2 dagar så kan det hända jag hoppar 2 klasser.



Det blev inte så mkt frågor denna gången, men har ni fler fråger är det bara att fråga i ett inlägg så svarar jag :P

fort. SM

Nu är SM:et slut, Älskar webb-tv!
I kat C vann Ebba Nordström, 2:a Helga Hesselmar, 3:a Emelie Grönberg.
I kat. D vann Moa Rautenberg :D, 2:a kom Josefine Wengelin och 3:a kom Joanna Johansson!

Tycker det var onördigt av ridsport att lägga Sm samtidigt som tävlingarna i Hagen va. Det gjorde ju så att det inte blev allas många D-ponnyer :S

SM

Gabriel vann  ponny SM :D jättekul, de var så himla duktiga !
Silver fick Matilda sparrenhök!
Broms fick Philip Carey.

Julia som var först ut och var den enda som lyckades sätta nollan i grunden, vilken var förvånade med tanke på att hon var den som kom in med mest fel.

Nu ska jag kolla C-ponnyerna :D

update :)

inte orkat blogga, sorry! Kollade när kron prinsessan och Daniel gifte sig igår, så himla fint :'). Sovde över med Nathalie också <3 Idag är det ju SM final, det börja rju vid 14.50 tyckte jag de sa på "tv" ? DEt går ju live :P
Har ridit X-mas idag, red ut på ängen. Jätteduktig va han :D
sista chansen att ställa frågor, svarar på de få frågerna jag har fått in i kväll :)

FREDAG :D

Idag har varit en rolig dag ;D Började med att rida X-mas, joggade bara honom i paddocken, men gosh så fin han va! tuggade på bettet och jobbade på riktigt bra :D Han börjar faktist bli som en helt vanlig ponny.
Åkte till Liseberg senare med min kusin, jätte mysigt :) Är ganska trött nu så ska lägga mig nu ^^

Torsdag

Har varit i HAlmstad en sväng med Nathalie, skulle köpt en massa till Malta, glömmde som vanligt det viktigaste ^^ typist mig, mamma va ju lagom glad -.-  hehe, men i morron åker jag till Liseberg med min kusin! :) Alltid lika kul att åka dit :D tröttnar aldrig =)

FRÅGESTUND!

fick en kommentar som undrade om jag inte kunde ha frågestund, och visst kan jag ha det ! :)

Fråga på nu, svarar på söndag :P

:)

Det va ett par som undrade om jag ville rida in deras B-pony (maxad) så det kommer jag göra när jag kommer hem från Malta. Så det kommer bli mitt "sommar projekt" :P Men har ju bara 2 hästar nu så det har jag ju tid med :P Vet inte så mkt om honom men när jag vet lär jag skriva det.
Solar och varit på stranden i dag, bränt mig som vanligt ^^ I morron ska jag till Halmstad med Nathalie och köpa after sun, sol faktor, och massa annat som behövs till Malta!

Tågerups Jumping X <3

Har hopptränat X-mas i dag. Började med att träna lite bommar i trav, X-mas var riktigt lugn, han travade utan att studsa och gallopera :P Efter att har travat bommarna några gånger så började han söka sig neråt och sammarbetade väldigt bra! Sen gick vi över i gallop och hoppade en liten vatten matta med en bom över och sedan 6 gallopsprång till en stor vattematta med ett kryss över. Vattenmattan är lika lång som en riktig vattengrav fast i plast dårå så han riktigt fick sträcka ut =) Hade fyra hider som stod så jag kunde ta 6 gallopsprång mellan alla hela tiden, en bra övning så man får bra rytm!. Hade alla hinder låga i början sen höjde jag upp 2 räcken till 110 cm och jag behöve bara sitta och vänta på X-mas så skötte han det andra själv :P Riktigt duktig va han!
Jättesynd att Kullabyggden va inställt för tror det hade gått bra där :)
Men ska tävla i Björbäck den 30/7-1/8, ett nat. meeting med rcp.
Ska hoppa La på fredag och lördag och MsvB på söndag :)

Tisdag

Tyckte det skulle bli skönt med sommarlov, men tvärt om, massa jobbb med stallet och trädgården och huset och en j*vla massa här hemma :P Hemma hos oss är det inte en lugn stund :P  Ingen ridning idag, har aldrig haft det så lungt med hästarna som nu!
Här kommer 2 bilder på mig och Danido från suse :


Nån som undrade vilken schabrak jag hade, jag hade ett RG som finns på toprider.se, schabrak kostar 990 kr :)
Nu ska jag göra milkshake, saknar Julia&Annie asss mkt :(<3

Djursjukhuset

Varit på sjukhuset i hela eftermiddagen med Danido. Tänker inte gå in för mkt men jag vet ifa vrf det gick som det gick i helgen... Stackan :( .
Igår så hoppade jag först 95 cm och då vägrade han jätte mkt på framridningen. Han har ALDRIG vägrat på en tävling tsm med mig. På banan så fick jag ett stopp men han känndes skit kass! I 100 cm hjälpe Carro mig på framridnigen och då gick det super :D Men inne på banan så va han istadig och stark och skitjobbig :( På hinder nr 4 så hoppade han, sen ångrade han sig och stannade så vi landade i hindret, lagom kul! Jag flög som en vante och va helt chockad, fattade ingenting, han har ju aldrig stannat ? riiktigt dum va han. Mamma tyckte också att han var helst konstig, inte alls snälla ärliga och goa Danido. Så vi åkte till djursjukhuset och vips så fick vi svaret vrf han betedde sig som ****. Vila i 3 veckor, tur att man ska till MAlta 3veckor så man inte missar ngt!

ridit X-mas i dag, han var jättefin, backtränade :D

Bilder





Tess gjorde tävlingsbebut med bra resultat :D
Ska berätta i kväll hur det gick :P

Djursjukhuset

är på djursjukhuset med Danido, berättar mer sen!

Skolavslutning!

Skönt att ha gått ut 8:an :) Fick mina betyg också, helt okej, inga IG ifa xD Så här såg jag ut, inga bra bilder men man ser lite ifa :P

så söt man kan va , noooot ^^
På kvällen åkte jag till Nathalie sen åkte vi på skumdisco :D as kul :D Sen sovde vi över och hade det mys <3

Idag ringde sts-ledaren som vi kommer ha under språkresan, han berättade att vi kommer bo på ett lyxhotell med privat pool innomhus&utomhus och privat strand. Kommer vara disco 2 ggr i veckan utomhus. På disconen blir det asvarm så då kommer man kunna sprunta vatten eller ngt på varandra xD hahha låter kul ifa :D Kommer vara mkt bad och sol sa han ifa :)

Gjort i ordning Danido, red han en stund med för att känna att han är mjuk och det var han ^^.
Hoppas det går bra på tävlingen i morron! Quintess (jag äger henne) kommer tävla med Carro också =D

lov

I morron är det skolavslutning, änteligen ! :D KOmmer komma bilder på hur jag kommer ser ut (Y)

REGN

spöregnat hela dagen -.- fy vad trött jag e på allt dåligt väder. Har varit inne i stan och övat på moppe teori. Skulle ha ridit CR i dag med Danido. Men ska tävla på söndag på Susedalen 95/100 cm avd. A med honom ju :D Sen blev Kullabyggden inställd med X-mas :( så kommer inte kunna tävla honom för än jag kommer hem från Malta... Men vi kommer fort tbx  ;)  ska även skicka tbx mitt swarovski pannband till Skara eftersom stenarna har trillat av :S kanske kanske att jag får ett nytt om de inte kan fixa de :)

bild

Denna veckan har vi haft "hälso vecka". Igår hade vi nån foto grej, vi redigerade bilder. Denna fina bilden gjorde Nathalie till mig :

hahahha, söt va ? Nathalie är kung över photoshop :D
Idag hade vi tennis hela dagen och i morron har vi vollyboll ;)

Tisdag

Har varit i Halmstad med Märta och Jennie i dag :) shoppade lite, bilder kommer i morron om jag orkar :P Red dressyr med Danido idag. Han var väldigt avslappanad och lyssnade bra :D

Söndag

Varit ensam hemma idag, mamma och Clara har varit och tävlat och pappa har varit på nån mc-träff. Red Danido i morse, red ett pass dressyr. Han var så där, ganska lång och seg och det tog jättelång tid att jobba ihop honom. Det blev ifa bättre i slutet :) Han hade fått lite skrapsår på nosen, vet inte varför så jag fick smörja in det med hästsalva. Varje dag efter jag har ridit mina hästar brukar jag alltid vara noga med att tvätta benen efter de har haft benskydd. Är jättenoga med sånna saker så inte hästen kan få skav, tycker alla borde vara det!

fin danido är :D
sitter just nu och kollar på filmer från strömsholm tävlingarna som går ihelgen, det finns att kolla här!


Lördag

Gud vad fint väder det har varit i dag,igen :D Har dock bränt hela ryggen ;P härligt med lite färg ifa ^^
Red X-mas  på morgonen , backtränade och det gick  som vanligt kan man sig hehe :P Red Danido med, har inte ridit honom på 2 dagar så han hade lite mkt överskotts energi! Tänkte rida ett pass i paddocken men det gick inte, så backtränade ist. han var ganska pigg och typist "unghäst". Eftersom han var så jobbig på morgonen så red jag ett pass nu ikväll och då var han en helt ny häst. tur! Lungt och avslappnad och lyssnade ! (:

Blir nog bara 0-2 inlägg per dag nu, har mkt nu på sommaren.

älska vädret <3

Idag måste vara varmaste dagen för i år ? Har solat hela dagen typ och blivit jätte brun/röd (brännde mig). Sjukt nice, om 3 veckor åker jag till Malta i 3 veckor på språkresa med Nathalie & Märta (L)
Nästa helg ska jag tävla Danido 95/100 cm avd. A, våra första avd.A starter :D är ju kvalad och så nu ju. Den 20:e juni är det kullabyggden med X-mas, LA/MSVB. Hoppas på att få fina rundor (:

Ikväll har jag, marie, märta, jennie och Nathalie ätit pizza och spelat minigolf och haft roligt :D
inte mkt tid att blogga längre :(

update!

igår sov jag över med Nathalie och idag har vi varit på liseberg med klassen :D backtränade hästrna i går, jätteduktiga va dom (L) bloggar mer i morron :)

Film!

Här kommer filmen på mig och X-mas i åstorp, lite av uppvärmingen innan start kom med :P

RSS 2.0