Berätta!



Berätta EXAKT hur du tycker jag rider!
Jag vet att mina svaga punkt är att jag blir för ivrig mot hindrerna. berätta bara vad ni tkr men vill inte höra typ "fan vad dåligt du rider" utan förklara ist :)

här rider jag min första msvB.

La :)

Berätta nu! :D

Kommentarer
Postat av: rebecca

fin blogg! vad är det för ponny/häst du har ? :)

2010-04-03 @ 18:27:58
URL: http://minriddagbok.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag som är dressyrryttare har ju inte direkt så mycket erfarenhet av hoppning över huvudtaget men efter som att dressyr är grunden även i hoppning så.. Jag tycker att du har en bra och stadig balans, hästen är ju ganska het ser det ut som ;) Så det är enligt mig jätteviktigt och bra gjort. Fina händer också. Ser inte ut att hoppa före hästen heller. Ngt som jag tänkte på är att du kanske inte är så snabb med blicken men jag vet absolut inte för man ser inte det så bra på videon :)

2010-04-03 @ 20:15:32
URL: http://moeisback.blogg.se/
Postat av: Anna-Klara

Jag tycker du ser en aning motsägelsefull ut. Du driver mycket med sätet och benen men håller samtidigt emot med handen som broms. Hästen verkar vara väldigt snäll som inte blir förvirrad, det skulle se lite trevligare ut om du kunde rulla på i jämnt och bra tempo tror jag :) Lycka till och fin häst du har!

2010-04-04 @ 09:56:19
URL: http://hallingstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

du rider bra!

bra sits, bra drivning men tänk på att rama in dig lite mer på hindret och bara sitta innan hindret!

2010-04-04 @ 14:21:20
Postat av: b e a n y b e r g

har aldrig sett dig rida förut men jag tycker att det såg trevligt ut! som sagt, ponnyn verkar ju vara lite på och svänger lite med baken när han inte får springa som han vill.. jag vet hur det är :p men jag tycker att du red honom bra, gav honom bra förutsättningar vid hindrena & har en still sits :)

2010-04-08 @ 09:32:05
URL: http://beatricenyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0