Fredag

I morron natt åker jag till Grand Kanaria ! :) ska bli skönt att ha lite semester och framför allt,bli brun! Hata att känna sej likblek :( Kommer stanna 1 vecka. Ska ha med datorn så kommer antagligen fortsätta blogga därifrån med om det finns internet på hotellet men det finns det nog. Ska nog bli en del shopping med, me like!

Mååste bara blogga om dessa benskydden!
Märke: Veredus
Modell: Carbon gel
Pris: Fram- ca 1225 kr, bak ca 1000 kr
Produktbeskrivning - "Veredus lanserar nu ett helt nytt sen-och bakbensskydd - Carbon Gel Skyddet är extremt 'slimmat' och sitter som 'handen i handsken' på hästens ben. Nedan listas några av fördelarna med det nya skyddet: - Skalet är anatomiskt utformat för att ge maximal frihet för kota och knä. Formen ger maximal bekvämlighet och passar perfekt över hästens senor - Skalet är sammansatt av två separata delar, med olika tjockhet och böjbarhet. Huvudskalet är samansatt av semi-hård polyuretan och det bakre X-formade skalet är hårt polyuretan. - X-skalet är täckt av kolfiber vilket är ett extremt tåligt, skyddande, lätt och stötdämpande material. Över kolfiberskalet ligger en 3mm gel hinna, vilket är stötdämpande och ger hög bekvämlighet. - Ett tunt lager kolfiber med gel överdrag är inlagt i området runt kotan, eftersom det området i större utsträckning är utsatt för slag och strykningar. - Insida i neopren. - Två elastiska remmar med knappknäppning ger perfekt stängning och förhindrar 'överbelastning' på grund av för hårt åtdragna remmar. Det gör även att skydden är lätta att ta av och sätta på. " Texten kommer från equalityline.se

Jag har använt dem på X-mas, tycker det har varit jättebra. Ser inte slitna ut trots att jag har haft den i snart ett halvår. De är snabbknäppen och de blir inte slitna som karrborrband och massa remmar. Tycker benskydden är helt klart värda priset.


Nu ska jag fortsätta packa inför i morron ;D
/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0